Victorie pentru Kids Tâmpa în deplasarea de la Sepsi OSK!

Victorie pentru Kids Tâmpa în deplasarea de la Sepsi OSK!

Kids Tâmpa a început cu dreptul returul de campionat, după ce a câștigat cu 2-0 meciul jucat vineri, în deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

 
Kids Tâmpa a început cu dreptul returul de campionat, după ce a câștigat cu 2-0 meciul jucat vineri, în deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Partida a fost dominată de la un capăt de echipa noastră, fapt care l-a făcut pe antrenorul Liviu Negoiță să spună la final că își felicită echipa pentru determinare și joc.

“În primul rând, felicit echipa pentru dăruirea și determinarea de care dă dovadă. Se simte că băieții își doresc foarte mult și se pregătesc foarte bine pentru a face jocuri bune, cum a fost cel de astăzi, în care nu s-a pus problema învingătoarei. Atunci când te pregătești bine, te implici în antrenamentee și dai totul, rezultatele nu au cum să nu apară. Este abia prima etapă din retur, ne vom pregăti bine în continuare și sperăm ca etapa viitoare să ne ridicăm la nivelul liderului seriei, AFC Câmpulung Muscel, în meciul care se va juca la Brașov”, a spus Liviu Negoiță.
Sepsi OSK – Kids Tâmpa 0 – 2.

Au marcat: Sburlea `48, `70 Vlad

Kids Tâmpa: Popa Albert – Zota Răzvan, Horia Popa, Moldovan Andrei, Stăncuțu Cosmin, Rojniță Alexandru (`46 Vlad Mario), Nechita Iulian (80 Cosmin Clinci), Carlo Danciu (80 Nicolau Ștefan), Sburlea Rareș, Sebastian Șerban (`46 Iorga Răzvan), Goșman Cosmin (`46 Rareș Plăiașu).

Rezerve: Bordea Caius, Alexa Tudor.
Staff tehnic: Liviu Negoiță, Cristi Cristea, Ovidiu Mihai, Ionuț Murariu (antrenor cu portarii).
Delegat: Vlad Țolu.

Felicitări și baftă în continuare!

 

 

 

 

 

Sursa

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *