Remiză cu liderul seriei!

Remiză cu liderul seriei!

Kids Tâmpa a terminat la egalitate, 0-0 meciul jucat vineri, pe teren propriu, cu liderul FC Muscelul Câmpulung.

 

Kids Tâmpa a terminat la egalitate, 0-0 meciul jucat vineri, pe teren propriu, cu liderul FC Muscelul Câmpulung. În ciuda faptului că au jucat în 10 oameni, după eliminarea lui Stăncuțu, în repriza secundă, Kids Tâmpa a continuat să pună presiune și să își creeze ocazii, făcându-l pe antrenorul Liviu Negoiță să declare la finalul partidei că își felicită echipa pentru atitudine.

“Felicit echipa pentru atitudinea pe care a avut-o in acest meci. Chiar dacă am terminat la egalitate și am fost nevoiți să jucăm și împotriva arbitrajului, jucătorii nostri merită felicitați. Am întâlnit liderul seriei, care a venit la Brașov pregătit din toate punctele de vedere, iar asta s-a văzut și în maniera de arbitraj. În aceste condiții, nu îmi rămâne decât să îmi felicit echipa. Este un punct acumulat, și rămâne să vedem unde ne vom situa la finalul returului. Cred totuși că arbitrajele ar trebui să fie corecte, pentru a ne putea lăsa și pe noi să jucăm fotbal. Sunt mulțumit că, desi am jucat în zece oameni, am reusit să avem ceva ocazii, iar liderul seriei nu prea”.

Kids Tâmpa – FC Muscelul Câmpulung 0-0

Kids Tâmpa: Popa Aby- Bordea Caius, Zota Răzvan, Iorga Răzvan, Nicolau Ștefan (‘71 Antone Nicolas), Danciu Carlo (‘60 Horia Popa), Moldovan Andrei, Clinci Cosmin (‘82 Plaiasu Rares), Nechita Iulian.

 

GALERIE FOTO :

 

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *