IAȘI | Dueluri tari pentru copiii de la Academia Didi Iași, la Turneul Internațional ”Elite Neon Cup” de la Atena

IAȘI | Dueluri tari pentru copiii de la Academia Didi Iași, la Turneul Internațional ”Elite Neon Cup” de la Atena

Academia Didi Iași a participat, zilele trecute, cu două grupe, la ”Elite Neon Cup”, un puternic turneu internațional desfășurat în Grecia, la Atena.

 

 

Academia Didi Iași a participat, zilele trecute, cu două grupe, la ”Elite Neon Cup”, un puternic turneu internațional desfășurat în Grecia, la Atena.

Copiii de la Didi Iași au avut evoluții meritorii și s-au clasat în primele 8 atât la Under 10, cât și la Under 12. Grupa Under 10 pregătită de antrenorii Bogdan Curpăn și Ioan Darie s-a clasat pe locul 7 din 48 de formații, pe locul întâi în final situându-se galonatul club italian AC Milan. La categoria Under 12 s-a impus în final puternica echipă franceză Paris Saint Germain, iar copiii de la Academia Didi Iași, antrenați de Robert Gucianu și Ioan Darie, au încheiat pe un onorant loc 4.

Grupa 2010, învinsă în sferturi de PSG

La categoria 2010, copiii de la Didi au evoluat în Grupa B și au terminat pe locul întâi, cu 12 puncte. Ieșenii au obținut patru victorii, 7-1 cu Pathiakakis (Grecia), 6-3 cu Atromitos (Grecia), 5-3 cu Chaidaru (Grecia), 5-0 cu Skenderbeu (Albania) și un eșec, 1-4 cu Frosinone, calificându-se de pe prima poziție în sferturi. În această fază, ieșenii au căzut cu puternica formație franceză PSG, pe care au condus-o cu 2-1, dar au cedat în cele din urmă cu 2-8.

Victorii pe linie fără gol primit pentru grupa Under 12, până în semifinale

De cealaltă parte, grupa Under 12 a clubului ieșean condus de Didi Florean și Liviu Niță a obținut victorii pe linie în Grupa H, fără gol primit: 2-0 cu Olympiakos Pireu (Grecia), 3-0 cu Milenko Spoljaric Football Club (Cipru), 4-0 cu OFI Creta (Grecia), 4-0 cu Asteras (Grecia) și 4-0 cu Flamengo KSA (Arabia Saudită, echipă care colaborează cu clubul brazilian).

Ieșenii au încheiat grupa cu punctaj maxim – 15 și golaveraj 17-0, iar în sferturi au învins echipa greacă Thunders Atena cu 2-0, calificându-se astfel în careul de ași fără gol primit!

După șase victorii consecutive, Didi a cedat în semifinale cu 1-6 în fața celor de Rostov, iar în finala mică echipa pregătită de Robert Gucianu și Ioan Darie a fost învinsă la limită de danezii de la Lyngby, scor 0-1.

”A fost un turneu foarte util pentru copiii noștri, din toate punctele de vedere. Am avut ocazia să jucăm pe terenuri foarte bune, de iarbă, cu echipe de top din Europa, iar astfel de întâlniri nu fac decât să crească nivelul copiilor noștri. Cele două grupe ale Academiei Didi au avut evoluții apreciate, iar în final am reușit să încheiem pe poziții onorante”, a declarat antrenorul Robert Gucianu.

Lotul echipei Under 10: Rareș Moraru, Luca Șcrab (portari), Eric Dăscălescu, Rareș Vochița, Andrei Darie, Ayan Călin, Robert Balan, Octavian Bădiliță, Ștefan Lișman, Eric Paraschiv, Albert Eșanu.

Lotul echipei Under 12: Corol Dragoș Andrei, Natanael Toroi (portari), David Frîncu, Teodor Călin Arnăutu, Matei Botezatu, Matei Panțîru, Mateo Andrei Spițelnicu, Eduard Mihai Alupoaie, Mihai Amarandei, Flavius Samuel Corduneanu, Iustin Ștefan Alexandrescu, Matei Filip Gavril, Robert Ștefan Teodor, Ștefan Darius Pîrvan, Rareș Nikolai Burcuș.

 

 

 

 

 

 

Sursa

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *