București, gazda a peste 300 de invitați la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

București, gazda a peste 300 de invitați la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Federația Română de Fotbal va găzdui în București, pe 22 și 23 septembrie, UEFA Academy Summit, un eveniment organizat în premieră și dedicat absolvenților cursurilor UEFA Academy.

 

 

Peste 300 de invitați vor fi prezenți la activitățile din cele două zile, printre ei și foști fotbaliști precum Sami Khedira, Stylian Petrov și Răzvan Raț. Ei vor participa la conferințe despre viitorul fotbalului, bună guvernanță și schimbările din industria fotbalistică, dar și la evenimente de networking, în care vor avea ocazia de a-i cunoaște pe ceilalți absolvenți ai cursurilor UEFA.

Una dintre zile va fi dedicată completă prezentărilor și workshopurilor ținute de experți despre viitorul sportului și tehnologiile care l-au modelat în ultimii ani.

Tema generală a evenimentului va fi „Împreună!” („Together!”), fiind o oportunitate unică de a aduce la un loc o parte dintre cei peste 3.000 de absolvenți ai programelor educaționale UEFA Academy, din diverse domenii conexe fotbalului.

„În ultimii ani, Federația Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educației, cu scopul de a avea impact în creșterea fotbalului. UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăța mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar și de a interacționa cu absolvenți din toate colțurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educațional entuziasmant”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Este pentru prima oară când un astfel eveniment dedicat comunității UEFA Alumni are loc, fiind vorba de o inițiativă UEFA Academy și UEFA Academy Alumni Board, organizată cu sprijinul Federației Române de Fotbal. Cu ocazia evenimentului, vor fi anunțată și noua componență a UEFA Academy Alumni Board, decisă în urma voturilor absolvenților UEFA Academy.

La finalul evenimentului, este programată și o acțiune cu presa.  DETALII AICI

 

 

 

 

 

 

Sursa

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *